Particulier

MONTAGE

Een pompinstallatie zonder problemen is meestal het gevolg van een goed gemonteerde installatie. Wij weten dat het installeren van een pomp meer met zich meebrengt dan alleen een installatie neerzetten. Ook zijn de aansluitingen en het verloop van het leidingwerk essentieel. Met onze ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat uw pomp en omliggende elementen op de juiste manier worden geïnstalleerd.

ONDERHOUD

Om een goede werking van de pomp te garanderen is onderhoud vaak noodzakelijk. Dit geldt voor zowel vuilwater als drinkwaterpompen. Door slijtage en vervuiling aan de pomp en schakelmechanismen kan een pomp stuk gaan of in storing vallen. Om dit te voorkomen is terugkerend onderhoud erg belangrijk.

24-uurs SERVICE

Ondanks al uw inzet kan het gebeuren dat de pomp zijn werk niet of niet goed doet. De redenen hiervan zijn heel divers maar het resultaat is hetzelfde. De pomp doet het niet. Om de problemen en gevolgen hiervan zo beperkt mogelijk te houden hebben wij een service dienst die u altijd zo spoedig mogelijk helpt aan de juiste oplossing.