Zakelijk

NIEUW

Een pomp is vaak een noodzakelijk middel voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Om ervoor te zorgen dat u kunt vertrouwen op een goede werking van de pomp is het belangrijk dat u de juiste pomp voor uw toepassing selecteert. Of het hierbij nou gaat om het circuleren, transporteren of afvoeren van uw product DeSteMi pomptechniek B.V. heeft de juiste kennis in huis voor het selecteren en plaatsen van de juiste pomp installatie.

ONDERHOUD

Een niet werkende pomp zorgt vaak als snel voor problemen. Daarom is het belangrijk deze goed te onderhouden. Hierdoor kunnen eventuele mankementen op tijd worden opgemerkt en kan de pomp in optimale conditie worden gehouden. Waardoor u de continuïteit van uw bedrijfsvoering kan vergroten of behouden. Voor een onderhoudscontract op maat adviseren we contact op te nemen met een van onze medewerkers.

STORING

Soms zit een probleem in een klein hoekje. En ondanks dat u er alles aan doet dit te voorkomen gebeurt het af toe toch dat uw pomp slecht of niet werkt. Om de gevolgen van problemen met uw pomp zo beperkt mogelijk te houden heeft DeSteMi een eigen service dienst die u ten alle tijden zo snel mogelijk aan een oplossing helpt. Zodat u zonder zorgen weer verder kunt.